Tilbehør til weber grill

Weber grilltang

#Reklame

Find rundt i junglen af tilbehør til din Weber grill

Jeg har taget den umulige udfordring op; jeg har nemlig tænkt mig at hitte rede i, hvilket udstyr der findes til Weber – og give videre til dig, hvilke kvaliteter jeg ser i tilbehøret. Det er selvfølgelig helt og holdent individuelt, om man har lyst til at investere i tilbehør, men jeg håber, at du her på siden i hvert fald har et godt overblik over, hvilket tilbehør der findes og fordelene ved de forskellige former for tilbehør.

Min erfaring siger mig i hvert fald, at det rigtige tilbehør er det, der skal til for at få bedre grillaftener – og bedre grilltilberedte måltider. Så lad os dykke ned i de forskellige typer af tilbehør med det samme.

Find dit Weber tilbehør:
KitchenOne / Weber / Frishop

 

Optændingen kan smages

Hvis vi skal starte det helt basale sted, så er det klart, at du er nødt til at have tilbehør til optænding for at kunne skabe en fantastisk smag. Det vil sige, at vi snakker kul, briketter og træpiller. Ved at tænde op for brændsel af bestemte træsorter, kan du tilføre smag til det, du griller.

Weber tilbyder både briketter, trækul og træpiller, så uanset hvilken type af grill du ejer, kan du anskaffe dig brændsel, der tilfører ekstra god smag. Træbriketter fra Weber er også fordelagtige, fordi du vil undgå skadelige kemikalier og bruge brændsel med en imponerende brændetid.

Ejer du en kulgrill, er en grillstarter og optændingsblokke selvfølgelig også en nødvendighed. Jeg kan varmt anbefale de grillstartersæt, som Weber tilbyder. Her får du både optændingsblokke og en grillstarter, så du kun mangler en lighter til at tænde grillen. Jeg har selv en stormlighter, så jeg hurtigt kan tænde op i grillen, ligegyldigt om det blæser godt udenfor.

Køb alt indenfor Weber tilbehør 

Weber grilling hub

Opnå en enestående smag af grill

Når du gerne vil sætte prikken over i’et under grilltilberedningen, så skal SmokeFire-træpillerne fra Weber have din opmærksomhed. SmokeFire er en serie fra Weber, der er udviklet til at give den perfekte smag til grillretter. Jeg må bare indrømme, at det er lidt blæret at kunne give sin oksekødssteg en røget baconsmag ved at bruge SmokeFire – Hickory. Dét er virkelig noget, der taler varmt til mit grillelskende hjerte.

Mine tænder render også næsten i vand, når jeg kigger nærmere på de forskellige former for røgplanker og -træ, der findes fra Weber. Jeg har forsøgt at liste et udpluk her:

  • Røgflis af forskellige træsorter: æbletræ, bøgetræ, whisky osv.
  • Wood wraps, som du f.eks. kan pakke din steg ind i. De fås bl.a. af cedertræ og kirsebærtræ.
  • Røgflisblandinger, der er lavet til bestemte former for kød: svinekød, oksekød og fisk/skaldyr.

Alle de forskellige røgprodukter kan bruges direkte i grillen, men hvis du (ligesom jeg) godt kan lide at gøre det lidt ekstra, kan du også købe en SmokeBox eller en koldrøgningsbakke, så du for alvor kan tilføre røgsmag til dit kød.

Sammenlign priser:
KitchenOne / Weber / Frishop

Fuldend grilloplevelsen med det rigtige udstyr

Min generelle holdning til tilbehør er, at jeg gerne investerer pengene i det rigtige udstyr, hvis det er noget, jeg ved, vil gøre, at jeg bruger min grill oftere. Jeg vil f.eks. aldrig kunne klare mig uden en grillsten til at gøre mine pizzaer lækre og sprøde – eller et rotisseri til at holde anden saftig på juleaften.

Her er en oversigt over, hvad der ellers har fanget min opmærksomhed af tilbehør fra Weber:

Jeg er aldrig i tvivl om, at når jeg køber Weber, så køber jeg i høj grad også kvalitet, som jeg kan nyde godt af, hver gang jeg griller fremover. Jeg har i hvert fald aldrig fortrudt at købe tilbehør til min grill, fordi det altid har gjort en stor forskel for de retter, jeg har tilberedt over grillen.

God grill-lyst fra nordjyden!

(links/knapper er reklamelinks og generer profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)