Rejecocktail til nytår

Anderledes – Rejecocktail

Rejecocktail kender vi nok alle – og man kan sige hvad man vil om den, men når den er lavet med nogle gode råvarer smager det godt. Dette er en anderledes rejecocktail.

Det synes jeg ihvertfald at den er, den har lidt mere fylde og er lidt anderledes. Det er ikke en ny fortolkning af en rejecocktail overhovedet, jeg har bare tilføjet lidt flere elementer som jeg synes kunne være rigtig gode, og som jeg synes smager godt sammen.

Rejecocktail til nytår

En af forretterne til nytårsaften var denne rejecocktail

Denne rejecocktail ligner lidt dem man kender, men der er nogle flere elementer i denne – som jeg synes går rigtig godt sammen og giver en større smags oplevelse.

Der er ikke opgivet særligt præcise mængder i denne opskrift, for det er sådan lidt noget du lige skal forholde dig til når du laver det – især fordi denne her var forret nummer 2. Hvis du kun laver 1 forret skal du nok bruge noget mere end jeg gjorde her. Men her har du ihvertfald en liste over de forskellige ting jeg kom i.

[checklist]

  • æbler – gerne lidt syrlige
  • bacon
  • salat – hjerte/romain og noget rucola.
  • dild
  • rejer – marineret i soya, oyster sauce og lidt chili og så lige inden servering citron.
  • skaldyrs dressing
  • aioli med pesto

[/checklist]

Dette er listen over de forskellige ingredienser jeg brugte i denne rejecocktail til nytårs forret nummer 2. Det eneste der sådan set skal tilberedes er baconen der lige skal steges, ellers er det andet bare huhej og så er det klart. Det eneste der er dog er en god ide at gøre en god rum tid i forvejen er at marinere rejerne, gerne en time eller 2 inden de skal bruges  – så de rigtig får taget imod de gode smage.

Derefter er det såmænd bare at samle det hele og få det til at se nogenlunde godt ud, og så er det værsgo at spise. Og det smager jo skønt, selvom det er en gammel traver. Men jeg synes især at denne her, har en lidt bredere smagspalette som gør det godt sammen. Især på grund af det salte i baconen, det syrlige i æblerne og så det fede fra aiolien og skaldyrs dressingen.

Jeg håber det smager.


//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc.

Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage og køber noget på siden vil Vi modtage et et lille beløb.

Det vil blive brugt til at drive siden.//