Morsø Forno pizzaovn

#Reklame

 

Få en multifunktionel pizzaovn fra Morsø Forno

Morsø Forno pizzaovnene har for nyligt fanget min interesse. Jeg stødte på ovnene, da jeg var i gang med at undersøge opskrifter på lækre pizzabunde. Morsø Forno laver forskellige typer af pizzaovne – eller udeovne som de kalder dem. Grunden til, at de ikke kalder dem decideret pizzaovne, er formentlig, at ovnene æstetisk passer superflot ind på terrassen eller i haven, men også fordi at de her ovne altså er multifunktionelle.

Det stilrene design gør nemlig, at ovnen også med fordel kan bruges som varmekilde på kølige sommeraftenener. Hold dig og dine gæster varme ved at se de dansede gløder i ovnens åbne front. De kugleformede og brændefyrede udeovne tillader, at du kan tilberede alt lige fra pizzaer til lækre steaks, men at ovnen også kan være familiens samlingspunkt, når skumfiduserne skal grilles.

Køb Morsø Forno pizzaovn

Morsø Forno pizzaovn

Aldrig har det været nemmere at lave italienske pizzaer

Tænd blot din pizzaovn fra Morsø Forno ca. en halv time, før du gerne vil begynde at bage de første pizzaer. På den måde har du en gennemvarm pizzasten, der er brandvarm og klar til at bage dine pizzaer efter ægte italienske traditioner. At ovnen er brændefyret, gør virkelig en stor forskel, fordi træets duft og smag sætter sit præg på pizzaen på den helt rigtige måde.

For at pizzaen kommer til at smage helt, som den skal, er det naturligvis vigtigt, at du har den helt perfekte opskrift på en pizzabund. I min research, da jeg stødte på pizzaovnen fra Morsø Forno, fandt jeg også denne opskrift på pizzadej, som jeg har rettet lidt til. Så blev den lige præcis, som jeg og min familie godt kan lide vores pizzaer. Du kan selvfølgelig regulere opskriften alt efter behov og smag.

Opskrift på pizzadej:

  • 2 ½ dl vand (lillefinger varmt)
  • 5 g gær. Regulér gær alt efter, hvornår du smækker dejen sammen. Er det kort før spisetid, tilsætter jeg altid lidt ekstra gær.
  • ½ dl olivenolie
  • 100 g durummel
  • 320 g hvedemel
  • 1 tsk salt

Sådan gør du:

  • Opløs gæren i vandet og tilsæt salt.
  • Tilsæt herefter olivenolie og tilsæt løbende mel til din dej.
  • Dejen må ikke blive for tør, så prøv dig frem med lidt mel ad gangen.
  • Sæt dejen til at hæve et lunt sted i ca. 2-3 timer eller over natten i køleskabet.


Køb Morsø Forno pizzaovn

Fyr op for den gode stemning med Morsø Forno

Pizzaovnene fra Morsø Forno er skabt af anerkendte designere, der har lagt fokus på, at ovnen skal bidrage til et samlingssted udendørs. Jeg må indrømme, at jeg synes, at de kommer ret godt i mål med den vision. Det moderne design og de bløde linjer giver en stemning og følelse af ro og afslapning, som bidrager til hyggelige stunder foran ovnen.

Ovnen er altså med til at skabe udendørs hygge og give din terrasse eller have et opløft. Lad familien eller vennerne mødes ved din nye Morsø Forno pizzaovn og skab en masse hyggelige og dejlige minder.

(links/knapper er reklamelinks og generer profit til sidens ejer, hvis du køber noget derigennem)