Madplan

Madplan uge 14

Ugens madplan for uge 14 2018

Så er en ny uge klar: selvom den er 1 dag kortere rent arbejdsmæssigt, hvilket jeg bestemt ikke brokker mig over. Så skal der stadig købes ind og gøres klar til ugen, derfor er det altså bare nemmere og billigere hvis man lige bruger tiden på at lave en madplan for ugen. Så slipper man også for besværet med hver dag at tage stilling til hvad der skal spises til aften, samt at handle ind til det.

Således ser ugens tallerkener ud:

  • Mandag: Vi laver noget så skønt som frikadeller med stuvet hvidkål – det er med at få lidt varme mens der stadig er forår på vej.
  • Tirsdag: Vi har gravet rester af en lækker coq au vin frem fra fryseren, det er altså meget rart engang imellem med sådanne fryser rester.
  • Onsdag: Jeg har fødselsdag – så enten skal vi have hjemmelavet pizza (håber stadig på at få en Uuni3 i gave :p ) eller også tager vi ud og spiser.
  • Torsdag: Tærte med oksekød – Eva laver en lækker oksekødstærte, selvom den er meget vinter agtig er det stadig en vi tyer til. især nu hvor vinteren stadig holder godt ved.
  • Fredag: Lasagne – hjemmelavet selvfølgelig, for det smager altså bare bedre.
  • Lørdag: Vi holder fødselsdag herhjemme, så der bliver serveret boller/franskbrød og lagkage. Aftensmaden bliver i den anledning rester eller rugbrød.
  • Søndag: Grydestegt kylling med sovs og surt, sådan en rigtig gang mormor mad. Det kommer sig af at fakta har tilbud på en øko kylling til kun 45kr i denne uge.

[toc]

 

Der er indtil den 9. april 5% rabat på ordrer over 500 kr, grundet påsken. Det er da klart værd at tage med!

 

Uuni pizzaovn fra outdoorcooking

Uuni pizzaovn fra outdoorcooking

 

 

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc.

Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage og køber noget på siden vil Vi modtage et et lille beløb.

Det vil blive brugt til at drive siden.//