Hvor har du din hjemmeside liggende?

Hjemmeside og hvor skal den egentligt ligge, og er det nu egentligt ikke lidt kedeligt at snakke om?

Jeg har min hjemmeside liggende ved Meebox.net – for det var dem jeg fik anbefalet da jeg skulle starte siden op her. En af de ting jeg godt kan lide ved dem er at de er danske, nu har jeg ikke vildt meget forstand på alt det med hosting og lign, så jeg har en kammerat der hjælper mig med alt det.

Jeg har aldrig oplevet at have problemer på grund af dem, det hele kører bare som det skal. De eneste gange der har været noget bøvl har det altid været pga. noget med installationen af siden eller noget med billeder, men det har mit web wizz fikset på ingen tid.

Derfor har jeg begået dette indlæg, for at fortælle hvem jeg bruger, for at give det videre at det er slet ikke så ringe endda. Og så fordi skal jeg jo være ærlig at indrømme, at hvis du klikker på linket herunder og køber dig plads ved meebox så tjener jeg en bette skilling på at du får et godt sted til din hjemmeside.

Hosted by Meebox

Jeg vil så også lige benytte lejligheden til at gøre opmærksom på at vejret i mine øjne mest af alt indbyder til en gang simremad, jeg kan klart anbefale en god gang Osso Buco – det passer perfekt til sådan en regnfuld efterårsdag. Og duften af kødet der simrer i gryderne, kan gøre glæde i mange timer. Den duft er fantastisk.

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc.

Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage og køber noget på siden vil Vi modtage et et lille beløb.

Det vil blive brugt til at drive siden.//