Stop spild af mad er noget vi alle bør have fokus på herhjemme, der er gudskelov ved at være mere fokus på det efterhånden på grund af de gode mennesker bag initiativet stop spild af mad. For det er virkelig noget svineri med alt det madspild vi har her i landet, hvis bare folk ville være bedre til at købe ind efter behov og måske planlagde deres mad lidt. Det er jo netop der hvor en ugentlig madplan,kommer ind i billedet og bliver helt genial. Det er jo nemmere at sætte gang i stop spild af mad hvis bare man planlægger og får brugt sine rester hvad enten det er grøntsager eller kød rester. Det meste kan bruges på en eller anden måde så det bliver spændende, og nogle af de bedste hverdags retter kan tit være lavet af restemad. Så husk at sætte fokus på stop spild af mad, for det er vigtigt. Det er voldsomt spild af ressourcer og mad for den sags skyld, hver gang du smider mad ud fordi du har fået købt for meget ind, eller havde glemt du havde det. Gå i gang med at lave madplaner hvis du ikke allerede gør det, du vil se det også er nemmere at handle ind til – og familien kan være med til at planlægge så det kan blive en hyggelig ting at gøre sammen en søndag aften. Så vær sød at huske at have fokus på stop spild af mad.